Hola visitant Entra o Crea un compte

Truca'ns (matins): 685 454 303

Funcionament general

Condicions de venda-+

Àmbit d'aplicació
Les condicions generals de venda s'apliquen sense restricció ni reserva al conjunt de productes que Agrobotiga Can Tria Ecològic comercialitza (en endavant, Can Tria). Per aquesta raó, el simple fet de realitzar una comanda a nom d'una persona física o jurídica (en endavant el client) al lloc de l'empresa Can Tria implica l'acceptació de les presents condicions generals de venda.

Aquest document està disponible en tot moment i, en cas necessari, prevaldrà sobre qualsevol altra versió. Les presents condicions generals de venda estaran en vigor fins a la publicació en línia d'una versió nova. Per aquesta raó, abans de confirmar un comanda, el client haurà de consultar i acceptar les condicions generals de venda.

Can Tria es reserva el dret d'adaptar o modificar les condicions generals de venda en qualsevol moment. En cas de modificació, les comandes es regiran per les condicions generals de venda en vigor el dia de la compra.

Propietat
El lloc, el seu contingut i tots els elements que el constitueixen són obres originals propietat de Can Tria i/o, si cal, els seus socis, el que els converteix en titulars dels drets de propietat intel·lectual i/o drets d'explotació, més concretament titulars dels drets d'autor, drets de bases de dades, drets de marques i drets de dibuixos i models.

Can Tria és el titular exclusiu dels programes, bases de dades, textos, informació, anàlisi, imatges, fotografies, gràfics, logotips o qualsevol altre tipus de dades inclosos en el lloc i, si cal, dels respectius titulars amb els quals Arts Minerva hagi subscrit contractes d'utilització. El client té dret d'utilització no exclusiva, intransferible i privada d'aquest lloc i de les dades que aquest inclou. Aquest dret consisteix en la possibilitat de consultar en línia les dades i informació del lloc i un dret de reproducció per imprimir i/o guardar les dades i la informació consultats. Aquest dret d'utilització s’entén exclusivament per a ús privat.

Queda prohibit qualsevol altre ús del lloc, especialment amb fins comercials, per part del client. El client s'haurà d'abstenir sobretot de reproduir i/o mostrar per a fins no privats, vendre, distribuir, emetre, traduir, adaptar, difondre i comunicar total o parcialment sota qualsevol mitjà els elements, informació o dades presentades en el lloc.

D'altra banda, el client s'haurà d'abstenir de modificar o interferir en el contingut o presentació del lloc per qualsevol tipus de mitjà. Independentment del tipus d'enllaç que es tracti, els enllaços de hipertext amb el lloc hauran de rebre l'autorització prèvia de Can Tria, ja sigui en format paper o electrònic, per actuar en nom del titular dels drets implicat

Pagament segur
Fem servir el TPV virtual del BBVA, homologat als protocols de Comerç Electrònic Segur (CES) dels sistemes de targeta VISA (Verified by Visa) i MasterCard (MasterCard SecureCode).

Cancelacions i devolucions
Per exercir el seu dret a desistiment posi's en contacte amb nosaltres via correu electrònic a l'adreça agrobotiga@cantria.cat.

Si al rebre la comanda algun producte no està en condicions posi's en contacte amb nosaltres.

No s'admeten reclamacions 24h després d’haver rebut la comanda.

Fiança
Les comandes s’entreguen en caixes plegables. En la primera comanda, només un sol cop, es paga un dipòsit de 10€ per si alguna caixa no es retorna. Quan es vulgui, es pot recuperar el dipòsit de 10€.

Entrega
Entreguem els dimarts tarda si fas la comanda abans de diumenge a les 24h. L'entrega te un cost de 4,8€

Dades personals
Les dades personals que faciliteu per fer el vostre registre, tindran un tractament informatitzat i quedaran incorporades de forma confidencial en un fitxer del qual és responsable Can Tria Ecològic, amb la finalitat de fer-vos arribar informació de les activitats culturals que programa i informació d'activitats que puguin ser del vostre interès. En cap cas aquest fitxer se cedirà o es vendrà a altres empreses sense el vostre permís previ i explícit. De conformitat amb la llei de protecció de dades (LOPTD), Llei orgànica 15/1999 del 13 de desembre, teniu dret a accedir a aquesta informació, rectificar-la, cancel•lar-la, i en el seu cas, revocar el vostre consentiment a la referida llei i a altres normes que la desenvolupen, sense efectes retroactius, escrivint a la nostra adreça oficina@cantria.cat

Condicions d'entrega-+

A través de la pàgina web podeu comprar online la verdura, les maduixes i el pa que produïm.
 
Es pot fer la compra d’una cistella tancada o escollir verdures i pans a la carta.
 
Som productors i servim la verdura acabada de collir. Com empresa agroecològica prioritzem mantenir la producció pròpia i la venda directa en comptes de la compra/venda de mercaderia.
 
Entreguem els dimarts tarda si fas la comanda abans de diumenge a les 24h.
 
Per poder garantir la nostra infraestructura productiva, prioritzem entregar les comandes online de verdura i pa a locals/botigues de barri per així agrupar comandes i minimitzar la despesa en transport. No entreguem directament a casa, però sí a prop teu. Clica aquí per veure on.
 
Poc a poc anirem teixint una xarxa de locals on entregar la verdura i facilitar la vostra recollida en horari flexible de tarda. Si coneixes algun lloc que pugui recollir comandes ens ho pots fer saber.
 
Poc a poc anirem teixint una xarxa de locals on entregar la verdura i facilitar la vostra recollida, un dia determinat, en un horari flexible.
 
És necessari recollir la comanda el dia establert, Can Tria Ecològic no es responsabilitza de la qualitat del producte en cas que la verdura no es reculli el dia establert.
 
Les comandes s’entreguen en caixes plegables. En la primera comanda, només un sol cop, es paga un dipòsit de 10€ per si alguna caixa no es retorna. Quan es vulgui, es pot recuperar el dipòsit de 10€.
 
Totes les comandes tindran un cost afegit de 4€ en concepte de transport i preparació de la comanda.

Com fer una compra-+

Omple la cistella
Busqui l'article que vol comprar i l’afegeix a la cistella; després podrà continuar la compra o accedir a la cistella per validar-la.

Passa per caixa
A la pàgina de validació ha d'omplir tots els camps obligatoris, tant de l'apartat de dades de l'usuari com de dades de facturació i enviament.

Només es farà servir el correu electrònic de l'usuari per enviar-li la informació relativa a la comanda que està realitzant.

Paga des de casa amb targeta
Els pagaments es fan mitjançant targeta bancària. En el moment de confirmar la comanda se'l redirigirà a l'entitat bancària.

Després rebrà un correu electrònic de confirmació de la seva comanda.

Dades personals-+

Crear un compte
Si no ets client, pots donar-te d'alta a través del següent formulari.

Compte de client automàtic
Quan finalitzi una comanda es crearà, automàticament, un compte d'usuari per a vostè. Rebrà un correu electrònic amb les dades del seu compte. Un cop autenticitat al seu compte d'usuari podrà gestionar les seves dades personals.

He oblidat la contrasenya
Si no recorda la seva contrasenya pot demanar-ne una de nova a la pàgina de registre, pestanya 'Demana una contrasenya nova' i se li enviarà un nou accés al correu electrònic associat al seu compte.

Vull eliminar el compte
L'eliminació dels comptes és manual. Contacti al correu electrònic general (agrobotiga@cantria.cat) i es procedirà a eliminar el seu compte d'usuari.

Es guarden les meves dades bancàries?
No, per raons de seguretat no es guarda cap dada bancària. En el cas de reemborsament és la mateixa entitat bancària qui s’encarrega de retornar l’import.