Hola visitant Entra o Crea un compte

Truca'ns (matins): 685 454 303

Els nostres pans

Els nostres pans són d'elaboració totalment artesanal i ecològics.
 
Cronologia de naixement i terminació dels nostres pans (48h):
  • Les nostres mases mare de llevats salvatges són capturades a Can Tria a finals de l'estiu d'aquest 2017 i amb la finalitat de realitzar pa amb caraacterístiques pròpies del lloc, alimentades i renovades fins el dia d'avui.
  • El dia abans, el forn de pedra acumula calor lentament amb llenya fins arribar a temperatures impensables, després es neteja la cendra i es refreda lentament fins arribar a la temperatura òptima de cocció.
  • Les mases arrenquen i comença la seva reproducció i acompanyats de l'amasat mecànic i manual, el descans, la masa del pa pren forma, color i sabor.
  • Torna a reposar en cistelles de vimet i tela de cotó fins el moment de l'enfornat a la pedra.
 

Tipus de pans

 

Espelta 100% (500gr) Elaborat amb un 80% de farina d'espelta, molla airejada i espesa, sol i crosta torrada i gust lleugerament agri. Fermenatació natural 100% masa mare.
Motlle de llavors espelta i sègol (500gr) Elaborat amb un 80% de farina d'espelta, 20% de sègol integral enriquits amb llavors prèviament moltes per donar més gust i propietats digestives de les llavors (llinosa marró, sèsam, chia, pipes carbassa, pipes gira-sol) Fermentació natural 100% masa mare, és un motlle de crosta cruixent i fina, molla de forat fi i dens i gust intens.
Bola de sègol i espelta (500gr) Elaborat amb un 80% de farina d'espelta, 20% de sègol integral enriquit amb pols de garrofa, panela i oli extra verge. Fermentació natural de masa mare i llevat ecològic. Bola de crosta gruixuda, molla sedosa i duradora, gust intens i baix en gluten.
Focaccia de sègol-anous (500gr) Elaborat amb 50% de farina integral endurit amb anous moltes i oli d'oliva extra verge; rodó i xato amb forats per sobre. Fermentació tradicional amb llevat ecològic enriquit amb masa mare. Crosta fina i torrada, molla airejada i gust intens a anous fan d'aquest pa un vici!