Hola visitant Entra o Crea un compte

Truca'ns (matins): 665 637 509

Qui som

Som una petita empresa que recull i dóna continuïtat a la tradició pagesa de varies generacions familiars treballant les terres situades a la masia Can Tria.
 
Des de l’any 1997 tenim la certificació ecològica amb el CCPAE (Consell Català de la Producció Agrària Ecològica). 
 
Defensem una agricultura autosuficient que controli el cicle productiu: Ens produïm la llavor, ens fem el planter, cultivem les verdures i fruites, fem venda directa i transformem alguns aliments com el pa, dolços, pizzes...
 
Defensem la cultura pagesa enfront l'especulació de la industria alimentària que inunda els grans mercats, a preus rebentats, amb productes de baixa qualitat. Defensem una agricultura amb pagesos arrelats al territori que cultivin varietats locals, que produeixin ecològic i que facin venda directa enfront una agricultura intensiva, industrial, agressiva amb el medi i que aposta pel monocultiu i l'exportació. 
 

 

Vuit persones formem part de Can Tria Ecològic: En Pepe Martinez, en Nua Tangicora, l’Oriol Sardà, l’Ousmane Ndour i Xavier Safont-Tria s’encarreguen de totes les tasques de sembra, cultiu i collita de les verdures i fruites. L’Enric Navarro realitza les tasques d’oficina com la comptabilitat o la gestió de comandes. La Mireia Safont-Tria la trobareu a l’Agrobotiga atenent i assessorant els clients. En Federico és el cuiner que elabora els pans i dolços a l’obrador.

I tota aquesta tasca, complexa, fascinant i que ens apassiona, compta també amb l’acompanyament i veu de l’experiència de l’avi Antoni Safont-Tria que sempre hi és.